O Konferencijama

Osnovna delatnost Business Info Group je organizacija konferencija najvišeg ranga, foruma i okruglih stolova na kojima predstavnici domaćeg i međunarodnog biznisa sa najvišim predstavnicima državnih institucija i stranih organizacija razmenjuju informacije i mišljenja o aktuelnim temama i uspostavljaju poslovne kontakte.

Konferencije i ostali događaji Business Info Group su mesto gde se mogu čuti informacije o novim trendovima u različitim poslovnim oblastima i gde se može uticati na donosioce odluka koji iz prve ruke dobijaju reakcije privrednika na propise i ekonomske odluke. Na našim događajima se po pravilu najavljuju ili tumače novi propisi, mere Vlade Srbije iz date oblasti i razjašnjavaju eventualna sporna pitanja u otvoirenoj i korisnoj diskusiji.

Business Info Group organizuje događaje iz različitih oblasti – finansija i bankarskog sektora, energetike, zaštite životne sredine, reciklažne industrije, zdravstva i farmacije, telekomunikacija, saobraćaja, logistike, regionalne ekonomske saradnje itd. uz prisustvo poslovne javnosti, od najviših državnih zvaničnika do lidera kompanija, banaka, kao i institucija iz zemlje i inostranstva.

Učesnici na našim konferencijama i ostalim događajima bili su vodeći predstavnici ekonomske, političke i poslovne javnosti u Srbiji i zemljama regiona – od predsednika Borisa Tadića, šef delegacije Evropske komisije u Srbiji Vensana Dežera, gotovo svih ministara u Vladi Srbije, preko direktora i glavnih urednika vodećih medija, do čelnika banaka, kompanija i različitih državnih institucija.