The Economy and Finance Board 2014

01.03.2014.
The Economy and Finance Board 2014 Preuzmite dokument
Pred vama je ekskluzivna dvojezična publikacija The Economy and Finance Board 2014, koja je prvi put na jednom mestu okupila državne zvaničnike, diplomate, ekonomiste, kao i predstavnike privrednog i finansijskog sektora, koji su izneli svoja očekivanja i planove za 2014. godinu. The Economy and Finance Board, pored ekskluzivnih intervjua, donosi i opsežno istraživanje o najboljim kompanijama u periodu od pet godina krize, njihovim poslovnim performansama, sektorima iz kojih dolaze, uz analizu karakteristika pojedinih sektora, kao i o prognozama ekonomskih kretanja u evrozoni.

Stavovi i prognoze najvažnijih učesnika na ekonomskoj sceni Srbije izuzetno su korisno štivo koje pruža dragocene informacije donosiocima odluka, što im može i te kako pomoći u kreiranju buduće ekonomske politike i poboljšanju privrednog ambijenta. Stabilnost i snaga jedne zemlje ogledaju se pre svega u snazi i zdravlju njene privrede. Business Info Group se upravo zbog toga istrajno trudi da na različite načine doprinese dijalogu donosilaca odluka, ekonomista i poslovne zajednice, na dobrobit celog društva. Upravo to je i motiv izdavanja ove publikacije, za koju se nadamo da će postati tradicionalna.

Dugogodišnje iskustvo i poverenje koje smo stekli prethodnih godina kroz realizaciju projekata na najvišem nivou, sa izuzetno kredibilnim govornicima, učesnicima i moderatorima, pozicionirali su Business Info Group kao lidera u osmišljavanju i organizaciji međunarodnih konferencija i različitih poslovnih skupova, usmerenih na domaći i regionalni poslovni sektor, a sa ciljem da se unapredi poslovna klima i podstakne privredna saradnja