Lideri društvene odgovornosti 2015

01.10.2015.
Lideri društvene odgovornosti 2015 Preuzmite dokument
Business Info Group, izdavač mesečnika „Nova ekonomija", po šesti put objavljuje godišnju ediciju LIDERI DRUŠTVENE ODGOVORNOSTI za 2015. godinu.

Odgovorni prema sebi, odgovorni prema zajednici

Business Info Group i ove godine nastavlja promociju odgovornih aktivnosti i ulaganja u zajednicu, jer primeri koje pružaju društveno odgovorne kompanije ne samo da uticu na širenje ideje i prakse korporativne odgovornosti, vec su se pokazali kao najbolji motivator i za druge da prihvate ovaj koncept i ulažu u zajednicu u kojoj posluju.
Sredstva koja smo prikupili prošle godine iskorišcena su za osnivanje Soft Skills Centra koji je poceo sa organizacijom besplatnih obuke i mentorstava za studente i studentstke organizacije. Obucavamo ih kako da predstave svoje aktivnosti, sposobnosti i ideje, kako da traže posao, kako da nastupaju u javnosti, sa ciljem da se kod mladih, obrazovanih i ambicioznih ljudi podigne nivo veština koje su neophodne u savremenom poslovanju, a ne nalaze se u obrazovnim programima naših fakulteta.
Pozivamo vas da i ove godine predstavite svoje društveno odgovorne i dobrotvorne aktivnosti u našoj ediciji i time pomognete nastavak i proširenje rada Soft Skills Centra.

Publikacija ce kao i svih prethodnih godina biti podeljena preduzecima i finansijskim institucijama, Kancelariji predsednika Republike, premijeru, ministrima, pomocnicima, državnim sekretarima i državnim institucijama, nevladinim organizacijama, udruženjima poslodavaca, privrednim komorama, lokalnim samoupravama, stranim ambasadama i predstavništvima u Srbiji.
Business Info Group ce deliti publikaciju i ucesnicima svojih poslovnih konferencija tokom cele godine. PDF izdanje publikacije bice distribuirano na 10.000 adresa, a može se neograniceno preuzimati i sa našeg sajta.